ZAKAJ IZBIRATI NAS

 

MS Mobil je prava izbira za vas!

Zakaj mi

Po najboljši ceni!

Vašo napravo popravimo kvalitetno in po najboljši možni ceni.
Zakaj mi

Hitro popravilo

Vašo napravo popravimo v najhitrejšem možnem času glede na razpoložljivost rezervnih delov.
Zakaj mi

Visokokakovostni deli!

Ker se zavedamo, kako pomembna vam je vaša naprava, vam zagotavljamo najbolj visokokakovostne dele.
Zakaj mi

Brezplačna diagnostika!

Ne veste kaj točno je narobe z vašo napravo? V kolikor se odločite za popravilo pri nas, vam opravimo brezplačno diagnostiko.
Zakaj mi

Garancija zadovoljstva!

Ker se zavedamo kakovosti naših delov in popravila, vam ponujamo garancijo zadovoljstva. Garancijo lahko uveljavljate v roku /NE VEM KOLIKO/ dni.

Ugodnosti storitev servisa pri nas• Poleg popravila in servisa mobilnih telefonov, vam ponujamo servis in popravilo tudi za tablice in prenosne računalnike.
• Vašo napravo lahko nazaj dobite še isti dan, ko ste jo oddali na popravilo.
• Zadovoljstvo strank nam je pomembno, zato vam zagotavljamo garancijo naše storitve.
• Nudimo vam možnost prevzema vaše naprave na vašem domu, v službi ali kjerkoli se nahajate. Napravo vam prav tako dostavimo nazaj na željen naslov.

Izberite napravo


Mobilni telefon


Vaš mobilni telefon katerekoli znamke popravimo kvalitetno in hitro. Prav tako vam opravimo brezplačo diagnostiko, v kolikor se odločite za servis ali popravilo mobilnega telefona pri nas. Zavedamo se, da vam vaša mobilna naprava pomeni veliko, zato se potrudimo, da vam jo vrnemo v najkrajšem možnem času.


Tablica


Vašo tablico katerekoli znamke vam servisiramo in popravimo hitro in učinkovito. V kolikor se odločite za servis ali popravilo pri nas, vam opravimo brezplačno diagnostiko. Zadovoljstvo naših strank nam je pomembno, zato vam zagotavljamo vračilo naprave v najkrajšem možnem času.


Prenosni računalnik


Vaš prenosnik vam servisiramo in popravimo karseda hitro un učinkovito. Ponujamo vam tudi storitev brezplačne diagnostike, v kolikor se odločite za storitev popravila ali servisa pri nas. Zavedamo se, da vam je vaša naprave izjemnega pomena, zato se bomo potrudili, da vam jo vrnemo v najkrajšem možnem času.