Huawei Servis

Imate težave z vašo Huawei napravo? Naša ekipa strokovnjakov vam nudi profesionalno & cenovno ugodno popravilo vašega Huawei telefona.

Imate težave z vašo Huawei napravo? Vam je ponesreči ušla iz rok in se poškodovala?

Nič hudega! Naša ekipa strokovnjakov vam nudi profesionalen, hiter in cenovno ugoden Huawei servis.

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju servisiranja Huawei elektronskih naprav in ostalih mobilnih aparatov.

Kakovost naših popravil vam jamčimo z garancijskim listom, ki ga lahko v primeru naše napake brezskrbno in brezplačno vnovčite in si zagotovite storitev po najvišjem standardu.

Servis Huawei telefonov

Nobena skrivnost ni, da je poškodovano steklo na telefonu daleč najpogostejša poškodba, zaradi katere naše stranke prinesejo svojo napravo v naš Huawei servis.

Počen ali razbit zaslon je lahko precej moteča stvar, saj nihče ne uživa ob konstantnem opomniku, da je naprava, za katero smo odšteli precej denarja, sedaj tako poškodovana.

Razbito steklo lahko ob večjih poškodbah predstavlja tudi nevarnost ureznin, saj se delci stekla lahko popolnoma odkrušijo in izpostavijo oster rob, ki lahko poškoduje naše prste.

Dolgoročno lahko razpoke v zaslonu pripeljejo tudi do drugih težav, zato je ključno, da ob poškodbah stekla čimprej razmislite o popravilu.

Vdor vlage skozi razpoke lahko namreč povzroči težave z odzivnostjo in v resnejših primerih celo korozijo notranjih komponent in odpovedi celotne naprave.

Zakaj izbrati naš Huawei servis?

Svoje delo jemljemo izredno resno saj se zavedamo, da so v današnjem času mobilni telefoni ena izmed najosnovnejših naprav, ki nam omogočajo normalno življenje.

Ponosni smo, da lahko ob vaših težavah z mobilno napravo urgiramo in vam zagotovimo, da se vam življenje zaradi tega ne bo ustavilo za predolgo časa.

Ob tem vam jamčimo vesten in kakovosten servis, ki je odraz našega podjetja, ki se ponaša z najbolj kakovostnimi, licenciranimi rezervnimi deli, ki bodo vašo napravo vrnili v stanje, ki ste ga uživali ob prvem dnevu vašega nakupa.

Velika večina na trgu dostopnih rezervnih delov je namreč ponaredkov, ki jih veliko podjetij oglašuje kot originalne. Ne pustite se zavesti njihovim cenejšim ponudbam, saj so prav ti deli razlog za njihovo ugodnejšo ceno.

Slabša kvaliteta sčasoma lahko privede do slabše odzivnosti oziroma celo popolnoma nedelujočega telefona. Vsi naši rezervni deli so licencirani in odobreni s strani podjetja Huawei, kar omogoča popolno kompatibilnost z vašo napravo.

Zagotovljeno kakovostno popravilo Huawei naprave

Zagotavljamo vam hitro in korektno diagnostiko vaših Huawei naprav in hitro ter cenovno ugodno popravilo vseh vrst tehničnih in programskih napak kot tudi fizičnih poškodb ohišja, zaslona in ostalih komponent vašega telefona.

Naša izkušena ekipa serviserjev se vsakodnevno srečuje z najrazličnejšimi težavami in vedno znova dokazuje, da bo vaša naprava v pravih rokah.

Poglejte najpogostejše težave, s katerim se srečujejo!

Hiter servis

Popravilo končano že v 24-ih urah

Najvišja kvaliteta

Uporablje dele najvišje kakovosti

Ugodne cene

Najboljše razmerje med kakovostjo & ceno

Hitro praznjenje baterije

Je na svetu še kaj hujšega, kot prazna baterija na telefonu ravno takrat, ko jo najbolj potrebujemo? Kljub temu da se Huawei smart telefoni, kot sta Huawei Mate 40 in Huawei Mate 50 Pro, ponašajo z izredno kapaciteto baterije lahko pričakujemo, da bo z leti naša baterija začela šepati.

Nobenega razloga ni, da bi zaradi slabe baterije zamenjali celotno napravo, ki nam drugače že dolgo časa služi z brezhibnim delovanjem.

Huawei menjava baterije je cenovno veliko bolj ugodna, vaš telefon pa bo ponovno lahko v uporabi tudi po več dni brez polnjenja.

Čas in obraba pa nista edina krivca, zaradi katerih vam baterija zdrži manj časa kot takrat, ko ste telefon kupili. Na delu imate lahko tudi zajedalske aplikacije, ki so posledica virusa, ki vam v ozadju prazni baterijo. Manj pogost, vendar izredno resen razlog za menjavo baterije pa so poškodbe.

V kolikor ste opazili, da vam je kmalu po padcu telefona padla tudi kapaciteta baterije nas nemudoma pokličite, saj obstaja verjetnost da je poškodba privedla do vdora vlage v vašo napravo.

To lahko dodatno preverite, če na zadnji strani telefona lahko zatipate izboklino, ki je znak, da se vam je baterija napihnila in posledično izgubila veliko svoje kapacitete.

Tu je potrebno poudariti, da obstaja možnost, da ob naknadnem vdoru vode v vaš telefon lahko pride do samovžiga baterije.

Servis poškodbe ohišja

Včasih se lahko zgodi, da nam od padcu telefona zaledeni kri saj se bojimo najhujšega – razbitega zaslona ali kamere.

V primeru, da je zaslon cel nas oblije občutek nepopisne sreče in telefon mirno pospravimo v žep, ob tem pa pozabimo na možnost notranjih in zunanjih poškodb, ki so očem sprva nevidne.

Posledično lahko sčasoma opazimo, da se nam na stičiščih ohišja prikažejo razpoke, ugotovimo da se nam polnilec v telefonu premika levo in desno, ali pa nas zmotijo praske in odrgnine, ki jih še prejšnji teden ni bilo tam.

Razpoke na stičiščih in na ohišju predstavljajo grožnjo za vdor vlage in prahu, ki lahko povzročijo motnje delovanja in privedejo do težjih notranjih poškodb vaše naprave.

Ob tovrstnih poškodbah vaše smart Huawei naprave vam svetujemo posvet z našimi strokovnjaki, ki bodo ob podrobni diagnostiki ugotovili, če je bila ob poškodbi ogrožena vodotesnost vaše naprave.

V primeru ugotovljenih kritičnih točk vam ohišje zamenjamo in s tem saniramo tako tehnične kot tudi estetske težave vašega telefona.

Ima vaš Huawei težave s programsko opremo?

Včasih nam, kljub temu da svoj telefon vestno varujemo pred padci in poškodbami, težave zakuha telefon sam.

Zdi se, kot da so se težave začele kot strela z jasnega, saj nikakor ne moremo ugotoviti razloga za moteno delovanje.

Slaba odzivnost, počasnejše delovanje, samodejno izklapljanje aplikacij in hitrejše praznjenje baterije so poleg poškodovane strojne opreme lahko tudi pokazatelji težav z operacijskim sistemom naprave.

Do težav s programsko opremo lahko pride iz več razlogov. Redno posodabljanje naprave je ključnega pomena za zagotavljanje brezhibnega delovanja, vendar s tem pogosto odlašamo, saj nas obvestilo o novi programski opremi pogosto najde ravno v trenutku, ko nujno potrebujemo telefon.

Ob odlašanju s posodobitvami naš sistem deluje na zastareli različici, kar lahko privede do nekompatibilnosti in konfliktov med programi.

Preventiva in zaščitna oprema

Ne gre zanikati, da sta pazljivost in vestna uporaba najboljša zaščita pred poškodbami telefona.

To je seveda precej lažje reči kot storiti saj smo vsi kdaj žrtve trenutka nepazljivosti, ki nam lahko pokvari dan.

Tega se dobro zavedamo tudi mi, zato vam na vašo željo ob popravilu na vašo napravo namestimo zaščitno opremo, ki bo vaš Huawei obvarovala tudi v teh nesrečnih trenutkih.

Ponujamo vam kaljena zaščitna stekla ter zaščitne folije, ki bodo ob padcu obvarovale vaš zaslon pred odrgninami in razpokami.

Poleg tega imamo na voljo tudi širok nabor zaščitnih ovitkov, ki bodo preprečili večje poškodbe ohišja in vaš telefon zaščitili pred neprivlačnimi praskami in odrgninami.

S temi preventivnimi ukrepi boste poskrbeli, da bo vaš telefon maksimalno zaščiten in znatno zmanjšali možnost za poškodbe.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Koliko časa traja popravilo Huawei telefona?

Hitrost popravila je v veliki meri odvisna od poškodb. V večini primerov telefon popravimo v roku 24 ur.

Ali lahko pred popravilom odstranim SIM kartico?

Seveda. Za popravilo telefona ne potrebujemo vaše SIM kartice. 

Ali se podatki po servisu izgubijo?

Ne. Izvedemo varnostno kopiranje podatkov tako, da ne boste ničesar izgubili.

Za hitro & kakovostno popravilo nas kontaktirajte