Načini plačila

 

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 

  • gotovinsko plačilo na prevzemnem mestu (Kosovelova ulica 16,3000 Celje).
  • Kartice, s katerimi lahko plačujete v spletni trgovini:  Visa, Visa Elektron, Maestro, Mastercard
  • plačilo preko plačilnega sistema PAYPAL
  • po povzetju (dostavni službi se plača z gotovino)

 

OPOZORILO: Pomembno je da pri nakazilu preko Paypala pripišete vaše ime in priimek, ki ste ga registrirali na naši spletni strani, namen plačila in sklic, ki ste ga prejeli po elektronski pošti, koda namena GDSV.

 

Cene

Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila in spodaj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo prodajalec kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo prodajalec kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Popusti se ne seštevajo.

Na prevzemnem mestu ponudnika so artikli na voljo po ceni, ki je enaka njihovi ceni iz spletne trgovine.

Na spletni strani je napisana polna cena artikla, če pa je se artikel prodaja po akcijski ceni, je ta prečrtana in poleg nje navedena nova, akcijska cena.

 

Izdaja računa

Ponudnik pošlje uporabniku račun skupaj z blagom. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec račun ob prevzemu blaga.

Na računu so vse zakonske kategorije, ki jih mora račun vsebovati (cena, davek, drugi stroški v zvezi z nakupom, itd.)

 

Dostava:

 

Cena dostave za nakupe, katerih znesek je nižji od 100 €, znaša 4,5€.

V primeru nakupa v znesku 100 € ali več krije stroške dostave ponudnik.

Cena dostave večjih oz. občutljivejših kosov se dogovorijo individualno.

Možen je tudi osebni prevzem blaga na sedežu prodajalca, brez stroškov pošiljanja.

Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

 

Kupljeno blago bo pripravljeno in odpremljeno v najkrajšem možnem času (praviloma v dveh delovnih dneh), najkasneje pa v osmih delovnih dneh.

Ponudnik bo v zgoraj navedenem roku blago pripravil in odposlal oz. pripravil za osebni prevzem. V primeru osebnega prevzema bo ponudnik kupca po elektronski pošti obvestil, ko bo blago pripravljeno za prevzem.

 

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je podjetje GLS, ki storitve dostave opravlja v skladu s svojimi splošnimi pogoji.

V primeru, da kupca ob dostavi pošiljke ni doma, ga dostavna služba GLS obvesti o čakajočem poštnem paketu in o kraju ter načinu prevzema le-tega.

 

 

Neprevzem pošiljke v primeru plačila blaga »po povzetju«

V kolikor kupec naročenih artiklov, ki so poslani s plačilom po povzetju, ne prevzame, in so po preteku čakalnega roka na prevzemnem mestu, ki mu ga sporoči podjetje GLS, vrnjeni na naslov ponudnika, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja artiklov podjetju, za kar mu bo ponudnik izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe – naročila ni prekinil. V primeru, da kupec stroškov pošiljanja in vračanja artiklov podjetju ne bo poravnal, se zadeva ureja s terjatvijo. Terjatve ureja zunanje podjetje.

Stroški neprevzema paketa znašajo 9,76 EUR (za vsako naročilo posebej).