Menjava stekla na telefonu

iPhone 6

Ko gre za vaš mobilni telefon, vemo, da ga ne želite popraviti – želite, da je spet takšen, kot je bil, preden ste ga po nesreči spustili na tla in razbili steklo.

 Če je vaše steklo ali zaslon razbito, morate poiskati servis, kjer lahko popravijo razbito steklo in ga zamenjajo z novim.

Vsi servisi tega ne zmorejo, vendar vam z veseljem sporočamo, da vam pri MS-MOBIL lahko pomagamo!

Potrebujete menjavo stekla na telefonu?

Če je popolnoma nov zaslon predrag in nimate časa, potrpljenja ali spretnosti, da bi sami popravili steklo na telefonu, potem vam lahko naša strokovna ekipa popravi večina Apple, Samsung, Huawei in Xaomi telefonov, tablic  in tako zagotovi visokokakovostno storitev.

Menjamo stekla ali celotni ekran vašega telefona, da ga boste lahko čim prej spet uporabljali in surfali po spletu.

Na voljo imamo vrhunska zaščitna stekla za večino mobilnih telefonov. K nam lahko pridete s katerim koli modelom in našli bomo rešitev za vas.

Če iščete hitro popravilo, vam lahko ponudimo storitev hitrega popravila, pri kateri vam razbito steklo zamenjamo v samo 60 minutah!

Steklo zamenjamo v 1 uri

Naši strokovnjaki za popravilo stekla uporabljajo najnaprednejše tehnike in najkakovostnejše rezervne dele, da zagotovijo varno in pravilno popravilo vaše mobilne naprave. Za vsa naša popravila velja 3-mesečna garancija, kar vam zagotavlja dodatno gotovost, da bo vaš telefon še leta dobro deloval.

Nudimo vam tudi brezplačno diagnostično storitev, s katero preverimo, ali telefon ni poškodovan zaradi razbitega stekla ali fizičnih poškodb. Če je, ga lahko še vedno popravimo.

Ekipa izkušenih serviserjev

Naši tehniki so visoko usposobljeni in izkušeni, zato ste lahko prepričani, da bo popravilo opravljeno hitro in učinkovito.

Ponujamo tudi vrsto dodatnih storitev, vključno z zamenjavo zaslona, popravilom baterije in drugimi popravili.

Če imate vprašanja o naših storitvah popravil ali želite izvedeti, kako vam lahko pomagamo pri vaši posebni težavi, nas lahko kontaktirate še danes.

Hiter servis

Popravilo končano že v 24-ih urah

Najvišja kvaliteta

Uporablje dele najvišje kakovosti

Ugodne cene

Najboljše razmerje med kakovostjo & ceno

Za hitro & kakovostno popravilo nas kontaktirajte