iPhone Servis

Kvaliteten & hiter servis iPhone mobilnih telefonov

Edinstvena storitev za iPhone servis je na voljo pri MS Mobilu, ki se pohvali s prek 10 let izkušenj. Ekipa, ki jo sestavljajo certificirani in izkušeni tehniki, se zavzema za hitro in učinkovito reševanje težav.

Storitve, ki jih ponuja MS Mobil, obsegajo širok spekter popravil za iPhone, vključno z zamenjavo zaslona, popravo baterije, zvoka in drugih funkcij. Ponujamo tudi nadgradnjo programske opreme, menjava stekla, čiščenje in vzdrževanje, ter popravilo težav z Wi-Fi in kamero.

Popravilo telefona iPhone

Naša specializirana ekipa že vrsto let uspešno opravlja popravila mobilnih telefonov znamke Apple, med katerimi prevladujejo naprave iPhone. Zbrali smo najpogostejše težave, ki jih naše stranke prijavljajo pri uporabi iPhone, iPhone Pad, iPhone Max, iPhone Pro Max in drugih naprav.

Za vas smo pripravili učinkovite rešitve, ki vam bodo omogočile, da bomo vašo napravo diagnosticirali in popravili v najkrajšem možnem času. Poleg tega vam nudimo tudi zaščito vaše naprave s kakovostnimi dodatki, kot so zaščitna folija in ovitki. Pri nas lahko opravite tudi menjava LCD zaslona in drugih delov vaše naprave. Vabimo vas, da se obrnete na naš iPhone servis in nam zaupate popravilo vaše Apple naprave.

Garancija na opravljeno popravilo

3 – mesečna garancija velja za vsa iPhone servis popravila s katero jamčimo trajno kakovost svojih storitev saj verjamemo v trajno zadovoljstvo naših strank.

Če imate kakršne koli težave s svojim iPhone telefonom, se obrnite na nas in uveljavite garancijski list, ki ste ga prejeli ob nakupu. Naši strokovnjaki bodo pregledali vašo napravo in opravili servis, če bo potreben.

Vam je garancija že potekla? Če se vam je naprava pokvarila izven garancijskega roka, vam lahko zagotovimo tudi popravilo po konkurenčnih cenah Strošek izven garancijskega popravila bo odvisen od cene rezervnih delov in dela, vendar se bomo vedno potrudili, da vam bomo zagotovili najboljše cene za kakovostno popravilo vaše naprave.

Garancijski list, ki ste ga prejeli ob nakupu iPhone telefona, lahko uveljavite za pregled oziroma servis. Strošek izven garancijskega popravila pa varira glede na ceno rezervnih delov in dela.

To velja tudi za MacBook, iPad ter ostale Apple naprave.

Servis vseh Apple naprav

Zavedamo, da imajo uporabniki Apple naprav široko paleto izdelkov, ki jih uporabljajo v svojem vsakdanjem življenju.

Poleg naše glave dejavnosti nudimo tudi servis ostalih Apple naprav, kot so MacBook računalniki (air,pro), iPad tablice,AirPod slušalke in ostalo. Pri tem uporabljamo le originalne Apple rezervne dele, ki so ključni za kakovostno in trajno popravilo vaših naprav.

Cena in čas servisa se lahko razlikujeta, odvisno od vrste naprave in cene rezervnih delov, vendar smo vedno osredotočeni na hitrost in kakovostno izvedbo storitve.

Ima vaš iPhone počen ekran?

Skoraj neizogibno je, da bo vaš iPhone nebo nikdar padel na tla in ker zaslon predstavlja večino naprave, se običajno ta razbije prvi.

V našem servisu poleg zamenjave iPhone zaslona nudimo tudi zamenjavo samo stekla.

Ta vrsta popravila je cenovno ugodnejša od zamenjave celotnega zaslona iPhone, poleg tega pa vam omogoča, da ohranite izvirni zaslon telefona  z vsemi njegovimi funkcijami.

Naš iPhone servis ponuja dve vrsti zaslonov za popravilo: Vrhunske zaslone, ki so višje kakovosti, imajo večjo svetlost in živahnejše barve na zaslonu, ter zaslone kakovosti B, ki so cenovno ugodnejši.

Izberite možnost, ki najbolj ustreza vašim potrebam in proračunu, za vse ostalo pa naj poskrbijo naši strokovni tehniki.

iPhone servis - FAQ`s

Ali lahko svojo napravo na servis pošljem po pošti?

Da, svoj iPhone, Macbook ali katerokoli drugo Apple napravo lahko pošljete v naš iPhone servis po pošti ob predhodnem dogovoru termina.

Ali servisirate tudi starejše Apple naprave?

Seveda. Servisiramo vse Apple naprave. Čas in zmožnost popravila pa sta odvisna od tega, kako dostopni so rezervni deli.

Telefon mi je padel v vodo in se ne prižge več. Je to mogoče popraviti?

V večini primerov se da telefon, ki je bil v vodi rešiti. 

Za hitro & kakovostno popravilo nas kontaktirajte