Menjava Baterije iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi

Hitra & kvalitetna menjava baterije + garancija na opravljeno delo!

Ko prvič odpakiramo naš nov telefon, baterija zdrži ves dan, še dlje. Toda sčasoma in z vsakim naslednjim polnjenjem baterije naših iPhonov, Samsungov, Huaweiov, Xiamoijev zdržijo vedno  manj.

Če ves čas potujete z zunanjo baterijo ali nenehno mislite, ali bo baterija zdržala do konca dneva je morda čas, da zamenjate baterijo na vašem telefonu. 

Hitra menjava baterije na vašem iPhonu, Samsungu, Huaweiu & Xiaomiu

Potrebujete novo baterijo za vaš iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi? Usposobljeni tehniki pri MS-MOBIL so pomagali na stotine uporabnikom in lahko opravijo menjavo baterijo vaše naprave običajno v manj kot 30 minutah.

Splošno pravilo je, da ko vaša baterija ne zdrži več nad osemdeset odstotkov napolnjenosti, je verjetno čas, da razmislite o zamenjavi.

Nihče ne mara polniti baterije več desetkrat na dan. Slabša baterija lahko povzroči, da naprava počasneje zaganja aplikacije, odziva  ali vklaplja.

Ne glede na to ali se gre za iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, lahko strokovnjakiv MS-MOBIL servisu  pogosto zamenjajo baterijo v manj kot 30 minutah ter vedno z enako odlično storitvijo.

Izvedemo tudi hitro brezplačno diagnostiko, da preverimo druge težave, razložimo vaše možnosti popravila in zagotovimo oceno stroškov popravila.

Ne glede na to, ali potrebujete menjavo baterije ali novo baterijo vam v MS-MOBILU z veseljem odpravimo vse vaše težave.

Kdaj se odločiti za menjavo baterije?

Pravijo, da nič ne traja večno. To zagotovo velja za baterije pametnih telefonov. Nismo še odkrili neomejenega vira energije, zato bomo zaenkrat morali tolerirati njihovo končno pričakovano življenjsko dobo.

Večina baterij običajno začne izgubljati kapaciteto nekje od 300 do 600 ciklov. Po tem lahko stvari postanejo precej razdražljive.

Niste prepričani, ali je vaša baterija slaba ali upada? Izvedemo tudi hitro brezplačno diagnostiko in razložimo vaše možnosti popravila in zagotovimo oceno stroškov menjave baterije.

Ne glede na to, ali potrebujete menjavo baterije ali novo baterijo vam v MS-MOBILU z veseljem odpravimo vse težave.

Hiter servis

Popravilo končano že v 24-ih urah

Najvišja kvaliteta

Uporablje dele najvišje kakovosti

Ugodne cene

Najboljše razmerje med kakovostjo & ceno

Menjava baterije iPhone

Menjava baterije iPhone je postopek, ki ga morajo uporabniki opraviti, ko se njihova baterija izčrpa ali se začne hitro izpraznjevati. Ta postopek je lahko zelo koristen, saj bo vaš iPhone spet deloval brez težav.

Naše podjetje sestavljajo usposobljeni strokovnjaki, ki imajo bogate izkušnje pri menjavi baterij za iPhone in so seznanjeni s posebnostmi različnih modelov iPhone-a. Pri menjavi baterij uporabljamo le kakovostne baterije, ki so primerne za vaš model iPhone-a.

Pri menjavi baterije je pomembno, da postopek izvede usposobljen tehnik, ki ima izkušnje s tovrstnimi postopki. V nasprotnem primeru lahko pride do poškodb vašega iPhone-a ali celo do poškodb vas samih.

Če želite zagotoviti, da bo menjava baterije za vaš iPhone uspešna in brez težav, je priporočljivo, da se obrnete na naš servis ki vam lahko pomaga pri postopku.

Menjava baterije Samsung

Podjetje MS-MOBIL je specializirano za popravila in servisiranje mobilnih naprav, vključno z menjavo baterij na Samsung pametnih telefonih. S pomočjo strokovnega znanja in izkušenj lahko hitro in učinkovito zamenjamo baterijo na vašem Samsung telefonu.

Pri menjavi baterije na Samsung telefonih uporabljamo samo visoko kakovostne baterije, ki so primerne za vaš model telefona. Poleg tega pa zagotavljajo tudi garancijo za menjavo baterije, kar vam daje dodatno varnost in zaupanje v naše storitve

Postopek menjave baterije Samsung je v našem servisu enostaven in hitro opravljen. Najprej vam bodo strokovnjaki svetovali, katera baterija je primerna za vaš model Samsung telefona, nato bodo odstranili staro baterijo in jo zamenjali z novo. Preden vam vrnejo telefon, pa bodo preverili delovanje in se prepričali, da je telefon pripravljen za uporabo.

Menjava baterije Huawei

Vemo, da so pametni telefoni danes nepogrešljiv del vsakodnevnega življenja, zato se zavedamo, kako pomembno je, da vaš Huawei telefon deluje brezhibno.

Ena od ključnih komponent vašega Huawei telefona je baterija, ki se lahko sčasoma obrabi in izgubi svojo zmogljivost. Pri podjetju MS-MOBIL vam ponujamo zanesljivo rešitev – menjavo baterije Huawei. Naše strokovno osebje bo hitro in učinkovito zamenjalo baterijo vašega telefona, tako da boste lahko spet uživali v popolnem delovanju vašega telefona.

Pri menjavi baterije Huawei uporabljamo le najbolj kakovostne nadomestne baterije, ki so certificirane s strani proizvajalca in so 100% skladne z originalno baterijo. Tako lahko zagotovimo, da bo vaš Huawei telefon deloval z enako zmogljivostjo kot ob nakupu.

Na voljo smo vam v našem servisu v Celju (lahko pošlejte tudi po pošti), kjer vam naši izkušeni strokovnjaki zamenjajo baterijo Huawei v samo nekaj urah. Naša storitev je cenovno ugodna in zagotavljamo 100% zadovoljstvo strank.

Če želite menjati baterijo Huawei, se obrnite na nas in prepustite vaš telefon v varne roke naših strokovnjakov.

Menjava baterije Xiaomi

Naša storitev menjava baterije Xiaomi je optimizirana tako, da vam zagotavlja najvišjo kakovost storitve po konkurenčni ceni. 

Ne glede na to, ali gre za zamenjavo baterije vašega Xiaomi telefona ali pa potrebujete druge popravke, lahko računate na našo ekipo strokovnjakov, da bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da bi zagotovili, da vaša naprava deluje brezhibno.

Pri menjavi baterije Xiaomi uporabljamo samo kakovostne baterije in orodja, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vaše naprave. Naš cilj je zagotoviti najboljšo kakovost storitev po konkurenčni ceni, zato lahko zaupate, da boste pri nas dobili najboljšo storitev.

Če potrebujete zamenjavo baterije za vaš Xiaomi telefon, nas kontaktirajte danes in izkoristite našo hitro in učinkovito storitev.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Zakaj mi baterija zdrži samo 2 uri?

Baterije za telefon imajo tako kot vaše druge polnilne baterije omejeno življenjsko dobo. V povprečju so telefonske baterije zasnovane tako, da zdržijo približno 2-3 leta ali 500 polnih polnjenj. S zamenjavo baterije bo vaša naprava znova delovala kot nova.

Se mi splača zamenjati baterijo na mojem telefonu?

Čeprav se cena razlikuje glede na napravo in je pogosto veliko ceneje zamenjati baterijo na sicer delujočem mobilnem telefonu kot kupiti povsem nov mobilni telefon.

Ali ponujate garancijo po menjavi baterije?

Seveda. Na vse svoje storitve nudimo nudimo 90-dnevno garancijo. Sporočite nam, če imate kakršne koli težave, in z veseljem vam bomo pomagali. 

 

Za hitro & kakovostno popravilo nas kontaktirajte