iPhone Menjava Stekla

Potrebujete menjavo stekla?  Steklo vam zamenjamo v 1 uri!

Če ste zaljubljeni v najnovejši pametni telefon Apple, je povsem naravno, da ga želite zaščititi pred vsemi poškodbami.

Zato večina ljudi tudi vlaga v stekleno zaščito zaslona. Kljub veliki previdnosti  pa se nam steklo pogosto poškoduje.

Gre namreč za najbolj pogosto poškodbo iPhone telefona.

Menjava stekla je hitra

Eden največjih pomislekov uporabnikov iPhone telefona so potencialno visoki stroški popravila.

Zato v podjetju MS-MOBIL ponujamo cenovno ugodno menjavo stekla iPhone. Imamo tehnike, ki so usposobljeni za popravilo vseh vrst telefonov, od iPhone 5 do vključno najnovejšega modela Pro Max iPhone.

Celotna menjava ekrana

Skoraj vsakemu uporabniku je kdaj že padel telefon na tla. Ker je zaslon bolj krhek kot preostali deli telefona, se lahko že ob manjšem udarcu razbije ali poči. Do poškodbe ekrana pride, ko najmanj pričakujemo.

Poleg zamenjave zaslona, servis v večini nudi tudi popravilo stekla, ki je cenejše od popolne zamenjave zaslona.

Čeprav je mogoče zamenjati izvirni zaslon,  je morda bolje, da ohranite zaslon in njegove funkcije. V primeru, da je poškodovan tudi LCD zaslon, pa menjava zgolj stekla ni smiselna in je potrebno poskrbeti za menjavo ekrana v celoti. Ker gre za bolj zapleteno popravilo, tu nastopimo mi, kot najboljši možni servis.

Menjava zaslona

Zamenjava varnostnega stekla je z usposobljenimi tehniki hitra in enostavna. Če razmišljate, da bi se tega lotili sami, tega ne počnite – ni vredno tvegati vašega telefona.

Steklo na iPhone telefonu je na ohišje pritrjeno s posebnim lepilom. Če ga poskušate popraviti sami in odstranite preveč lepila, ni nobenega zagotovila, da bo vaš poskus popravila uspešen.

Hiter servis

Popravilo končano že v 24-ih urah

Najvišja kvaliteta

Uporablje dele najvišje kakovosti

Ugodne cene

Najboljše razmerje med kakovostjo & ceno

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Zamenjava razpokanega zaslona na iPhone telefonu je običajno hitra. Popravilo ali zamenjava ne bi smela trajati več kot en dan. Lahko jo rešimo tudi v eni uri. Če pa je razpoka resna, boste morali počakati tudi dlje. Večina težav pa je rešenih v enem dnevu.

Gre za visokokakovostno zaščito zaslona iz kaljenega stekla za občutljivo površino zaslona na dotik. Zaščitna plast je izdelana iz posebej oblikovanih nanodelcev, ki blažijo udarce ob trdi/ostri predmet in tako zmanjšajo poškodbe zaslona in osnovnega vezja

Potrebno je vedeti, da so nadomestni deli za novejše telefone dražji kot pa tisti za modele telefonov, ki so na trgu že tri ali več let. Prav tako na ceno vpliva kvaliteta samega nadomestnega dela. Točno ceno vam pri našem servisu podamo ob brezplačni diagnostiki vaše naprave.

Za hitro & kakovostno popravilo nas kontaktirajte