Menjava stekla Samsung

Menjava stekla Samsung tudi na zaobljenih zaslonih!

Popravilo ekrana Samsung

Z napredno tehnologijo postajajo pametni telefoni pametnejši, tanjši, s tem pa postajajo veliko bolj občutljivi. Rahel udarec ali padec lahko razbije steklo vašega Samsung telefona.

V tem primeru je menjava stekla nujna in glede na to, da včasih, tudi če ste zelo previdni, na tak ali drugačen način poškodujete ta nepogrešljiv element vsakdanjega življenja.

Zasloni telefonov Samsung so Super Amoled, kar pomeni, da je sprednje steklo samo pasivni kos stekla, ki je vezan na LCD in zaslon na dotik.

Zasloni Samsung se običajno prodajajo kot en del, a če ste razbili samo steklo in LCD deluje in prikazuje sliko, ga lahko s posebno opremo, ki jo imamo v našem servisu, ločimo od preostalega zaslona in ga zamenjamo z visokokakovostnim steklom Gorilla Glass, da se izognete visokim stroškom celotnega sklopa zaslona.

Pri MS-MOBIL ponujamo popolno storitev menjava stekla Samsung in smo rešitev v enem koraku za vse vaše težave.


Potrebujete menjavo stekla?

Imate pokvarjen zaslon, počeno steklo na vašem telefonu? Vidne črte, ali zamegljene lise, ki motijo ​​sprednjo površino?

Enostavno nas pokličite in že ste 1 korak bližje popolnoma delujočemu zaslonu oz. telefonu.
Naši dobro usposobljeni strokovnjaki so vam vedno pripravljeni pomagati.

Torej, če potrebujete menjavo stekla na Samsung telefonu vam lahko naši strokovni tehniki priskočijo na pomoč in vam v zelo kratkem času zamenjajo steklo na vaši Samsung napravi.


Pri menjavi stekla na Samsung napravah uporabljamo najbolj kakovostno steklo

Razlog, zakaj smo pridobili zaupanje tisočih strank, je ta, da nabavljamo pristne in kakovostne nadomestne dele od vrhunskih dobaviteljev, ki lahko podaljšajo življenjsko dobo vaše naprave in obnovijo funkcionalnost vašega telefona kot novega.

Popolnoma smo opremljeni s specializiranimi orodji in razvijamo najnovejši pristop za popravilo razpokanega zaslona Samsung.

Naša kakovost dela, hitra storitev in poceni popravila in menjava ekrana Samsung so nam prislužili odobravanje in ugled pri cenjenih strankah.


Z menjavo stekla napravo povrnemo v prvotno stanje

Naše jamstvo pri menjavi stekla in popravilih na zaslonu telefona Samsung je, da so naše stranke na prvem mestu in da ne bomo niti malo povečali njihovih težav.

Torej, ne glede na to, kateri model in stanje zaslona boste predali svojemu telefonu Samsung, bodo naši spretni strokovnjaki poskrbeli, da bo vaša naprava delovala v odličnem stanju.

Poleg tega, ne glede na to, kako je bil pokvarjen zaslon vašega pametnega telefona Samsung, ga bomo popravili, saj smo ponosni, da smo vodilni pri zamenjavi zaslonov.

Zagotavljamo vam hitro povrnitev vaše naprave, vse v okviru vaše cenovne dostopnosti. Zveni dobro! kajne?

Zakaj bi potem oklevali? Ne odlašajte več in nas preizkusite zdaj. Oddaljeni smo le telefonski klic.

Ko nas obiščete, ne boste pomislili na alternativni servisni center, saj ponujamo odlično storitev popravilo Samsung zaslonov po zelo ugodnih cenah.


Prevzem Samsung naprave po pošti ali na sedežu podjetja

Vašo samsung napravo lahko pošljete po pošti ali pa nam jo dostavite osebno.

Če ne veste ali se splača zamenjati steklo na vašem telefonu nas lahko kadarkoli pokličite in z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Seveda pa je najboljše, da oglasite pri nam, vašo Samsung Galaxy napravo temeljito pregledamo in podamo svoje mnenje.

Veselimo se vas!