Odkup telefonov

Imaš star, nov ali nedelujoč telefon?  Kontaktiraj nas & prejmi gotovino!

Vam doma leži star telefon? Bi radi na enostaven način zaslužili?Pri MS-MOBIL nudimo odkup telefonov vseh znamk, postopek pa je hiter in enostaven. 

Kako poteka odkup telefonov?

POKLIČETE NAS

TELEFON OCENIMO

NAKAŽEMO DENAR

Katere znamke telefonov odkupujemo?

Nudimo odkup vseh telefonov iPhone, Samsung, Huawei in Xiaomi. Ne glede na to ali imate najnovejši model ali starejšo različico, bomo vašo napravo ocenili in vam ponudili konkurenčno ceno. Poleg tega zagotavljamo hiter in enostaven postopek ocenjevanja ter varno in zanesljivo transakcijo.

Ali nudite odkup starih in novih telefonov?

V zadnjih letih nas je večina že vsaj enkrat zamenjala pametni telefon, starega pa smo “kot rezervo” pospravili v predal, saj smo bili prepričani, da bi razbita stekla, strgane zaščitne folije in poškodovani kabli za polnjenje baterije resne kupce odvrnili od nakupa.

Nobenega razloga ni, da bi se vam na starem oziroma poškodovanem telefonu, ki ga ne uporabljate več nabiral prah! MS-MOBIL odkupuje rabljene, stare in nove telefone, ki vam v hiši od nakupa novega aparata zavzemajo prostor. Kupimo tudi telefone, ki so poškodovani in v okvari in vas s tem odrešimo potovanja na smetišče.

Odlična priložnost da pospravite po hiši, se rešite starih naprav in ob tem še dobro zaslužite!  Poleg odkupa telefonov (iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi) se v našem servisu ukvarjamo tudi z servisom mobilnih naprav.

Vašo napravo vam popravimo in jo lahko prodate za višjo ceno.

Odkup pametnih telefonov po pošti

Ker se zavedamo, da mobilne telefone in tablice uporabljate tudi upokojenci, študenti in dijaki, ter da vsak nima možnosti prevoza do naše poslovalnice, smo za vas uredili možnost odkup rabljenih telefonov tudi prek pošte!

Po predhodnem dogovoru nam enostavno nam pošljete svoj aparat po pošti, naši strokovnjaki ga bodo pregledali in ocenili njegovo vrednost.

V kolikor se boste strinjali s ponujenim zneskom za vaš mobilni telefon, vam bomo takoj nakazali denar!

Vsi tisti, ki prisegate na poslovanje v živo pa ste seveda še naprej vabljeni v našo poslovalnico v Celju, kjer bomo skupaj pogledali vaš mobilni aparat in vam ga za pošteno ceno odkupili na mestu.

Tako se boste lahko še najbolje prepričali, da boste za svoje stare aparate prejeli odlično ceno.

Takojšnje izplačilo v gotovini

V kolikor se odločite, da nam svoj star telefon prinesete osebno, vam v zameno jamčimo takojšnje izplačilo v gotovini!  Tako ne boste potrebovali nobenih kartic, prav tako pa se vam ne bo potrebno ukvarjati z izpolnjevanjem obrazcev z osebnimi podatki.

Postopek odkupa telefonov je izredno preprost in traja le nekaj minut, da vam naši strokovnjaki ocenijo napravo in ponudijo znesek.

Ponudba za vašo staro napravo bo odvisna od znamke, starosti ter stanja mobilnega telefona.

Ampak brez skrbi! Kupimo tudi slabše ohranjene naprave tako, da iz naše poslovalnice prav gotovo ne boste odšli praznih rok!

Hiter odkup starih telefonov

Čas teče tudi za vaše aparate, ki jih ne uporabljate več, posledično pa jim iz tedna v teden pada tudi vrednost na trgu.

Za rabljene telefone kot so iPhone, Samsung in Huawei lahko ob pravočasni prodaji zaslužite tudi nekajkrat več, kot bi zanje dobili čez nekaj mesecev.

Trenutno je zaradi naraščanja cen na svetovnem trgu povpraševanje večje tudi za rabljene naprave in rezervne dele, tako da ne odlašajte s prodajo in si zagotovite najboljše odkupne cene!

Vas zanima več o ponudbi? Kontaktirajte nas ali pa nas obiščite v naši poslovalnici in skupaj bomo prišli do odličnega dogovora.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Ali odkupujete tudi zelo poškodovane naprave?

V primeru večjih poškodb vam priporočamo, da se z napravo osebno oglasite v poslovalnici.

Ali lahko naenkrat prinesem več naprav?

Seveda. Odkupujemo tudi večje število naprav.

Ali je cenitev vrednosti starega telefona brezplačna?

Cenitev telefona je brezplačna, na vas pa je odločitev o prodaji.

Za odkup vaše naprave nas kontaktirajte