Samsung Servis

Iščete kvaliteten servis vaše Samsung  naprave? Hitra, korektna diagnostika  ter cenovno ugodno popravilo. 

Znamka Samsung poleg znamke iPhone v svetu velja za eno izmed najpopularnejših v svetu mobilnih naprav, ki jo gre po kvaliteti uvrščati v sam vrh.

Število Samsungovih uporabnikov se iz leta v leto povečuje, posledično pa se povečuje tudi povpraševanje po servisu Samsung mobilnih naprav, Samsung ur ter Samsung tablic in njihovi obnovi, s katerim se ukvarja naše podjetje.

Servis Samsung telefonov

V našem servisu se pogosto srečujemo s poškodbami in težavami, ki so posledica napak oziroma nepazljivosti lastnika.

Večino poškodb lahko enostavno preprečimo ali pa vsaj občutno zmanjšamo možnost za njihov nastanek in s tem prihranimo čas in denar.

Naša ekipa strokovnjakov se že vrsto let zelo uspešno ukvarja s servisiranjem tako Samsungovih kot tudi ostalih znamk mobilnih naprav.

Zagotavljamo vam hiter servis in korektno diagnostiko vašega Samsunga ter cenovno ugoden servis oz. popravilo vaše naprave.


Pri servisu Samsung naprave uporabljamo izključno originalne rezervne dele in metode, ki sovpadajo z zahtevami proizvajalca.

Imate poškodovan ekran na Samsung Galaxy napravi?

Tako kot pri vseh ostalih znamkah, je tudi pri servisu Samsung naprave najpogostejša poškodba počen oziroma razbit LCD zaslon.

Trenutek nepazljivosti nam lahko v trenutku dvigne nivo stresa medtem, ko s tal pobiramo svoj telefon in upamo, da jo je zaslon odnesel brez praske in, da nam ni potrebno nesti svojega Samsunga na servis.

Kljub temu, da se modernejši Samsungi, kot je na primer linija Samsung Galaxy Note, ponašajo z zelo odpornim kaljenim steklom, pa lahko padec pod ravno pravim kotom še vedno povzroči razpoke.


Poškodbam zaslona ter servisa naprave v primeru padca in prask se v veliko primerih lahko izognemo preprosto z uporabo zaščitnih ovitkov, stekla ali vsaj zaščitne folije, ki ekran dodatno zavarujejo pred udarci.

Manjše razpoke v zaslonu v kratkem času ne bodo povzročile nobenih občutnih sprememb pri odzivnosti, na dolgi rok pa se lahko začnejo dogajati nekatere težave.

Priporočamo, da nas v primeru počenega ekrana čim prej kontaktirate, saj lahko vlaga pronica skozi razpoke in  povzroči še večjo škodo.

V našem servisu vašo Samsung napravo temeljito pregledamo in podamo svoje strokovno mnenje.

V primeru večjih poškodb ohišja, vam ga cenovno ugodno in hitro zamenjamo, izbirali pa boste lahko tudi med različnimi barvami, ki so na voljo.

Ali se vaša baterija hitro izprazni?

V MS-MOBIL poleg razbitih zaslonov opažamo težave s slabo baterijo kot drugo največjo težavo, ki jo imajo Samsung uporabniki.

Ste opazili, da se vam baterija izprazni mnogo hitreje kot takrat, ko ste napravo kupili? Hitro praznjenje baterije je lahko posledica veliko različnih faktorjev, v večini primerov pa je baterijo potrebno zamenjati.

Življenjska doba Samsung baterije je v veliki meri odvisna od števila ciklov polnjenja, skrajšajo pa jo lahko tudi poškodbe, vdor vlage ter prekomerno polnjenje baterije.

Ob intenzivni uporabi se pogosto zgodi, da se nam Samsung začne pregrevati.

Če se vaš Samsung telefon pregreva nas pokličite ali običite naš servis kjer vašo Samsung napravo pregledamo v zelo hitrem času.

Prekomerne temperature na dolgi rok izredno škodujejo bateriji, ki bo sčasoma izgubila svojo začetno kapaciteto.

Prav tako vam odsvetujemo puščanje telefona na okenskih policah, nad radiatorji ter ostalih površinah ki jih doseže neposredna toplota, saj se nam lahko Samsung pregreje tudi ob kontaktu z naravnimi oziroma umetnimi grelnimi elementi.

Eden izmed pogostih krivcev slabše baterije pa je nedvomno tudi vlaga, ki lahko litijeve baterije uniči v zelo kratkem času. V primeru, da voda pronica v telefon se lahko zgodi, da se baterija napihne in posledično izgubi ogromno svoje kapacitete. Tu je potrebno poudariti, da obstaja možnost, da ob neposredni izpostavljenosti vodi lahko pride do samovžiga baterije.

Kljub nekaterim vodoodpornim zagotovilom Samsunga vam odsvetujemo redno uporabo mobilca v dežju, v kopalnici in ostalih situacijah kjer lahko pride do vdora vode v aparat, saj lahko voda pronica skozi razrahljane spoje in razpoke v ohišju in privede do strojnih napak.

Seveda ob slabih baterijah ne gre pozabiti tudi tovarniških napak, ki so tudi lahko odgovorne za tehnične napake.

Vsi ljubitelji znamke Samsung se verjetno spomnite nezavidljive situacije v kateri so se znašli nekateri uporabniki naprav Samsung Note, ki so bile zaradi možnosti samovžiga prave časovne bombe.

V kolikor se vam baterija izprazni občutno hitreje, vam nudimo hitro in cenovno ugoden Samsung servis.

Hiter servis

Popravilo končano že v 24-ih urah

Najvišja kvaliteta

Uporablje dele najvišje kakovosti

Ugodne cene

Najboljše razmerje med kakovostjo & ceno

Se vaša naprava slabo odziva?

Slaba odzivnost, počasnost in slabše delovanje nekaterih funkcij so lahko posledica poškodb, ki privedejo do težav s strojno opremo, lahko pa so izključno posledica napak v programski shemi naprave.

Pogosto se zgodi, da do težav z delovanjem pride zaradi preobremenjenega sistema zaradi aplikacij, ki so prezahtevne za zmogljivost določene znamke Samsung telefona.


Prav tako lahko sistem bremeni poln pomnilnik, ki posledično ne zmore več shranjevati datotek.

Redno posodabljanj
e programske opreme na vašem samsung telefonu je ključnega pomena za zagotavljanje brezhibnega delovanja naprave, vendar mnogi s tem odlašamo, saj nas obvestilo o novi programski opremi najde ravno v trenutku, ko nujno potrebujemo telefon.

Ob odlašanju s posodobitvami naš sistem deluje na zastareli različici, kar lahko privede do konfliktov med določenimi aplikacijami. 

Ena izmed možnih razlogov za počasno delovanje Samsung naprave, na katerega mnogi niti ne pomislijo, so tudi virusi. Samsung mobilne telefoni delujejo na isti princip kot računalniki kar pomeni, da so ravno tako dvozetni za viruse, črve in hekerske napade.

S telefonom moramo biti prav tako previdni katere spletne strani obiskujemo in preko katerih virov prenašamo datoteke na svoj Samsung.

V osnovi imajo operacijski sistemi prednaloženo protivirusno zaščito, ki pa seveda ni neprebojna za nekatere naprednejše viruse. V primeru suma na virus vam svetujemo, da se čimprej oglasite v našem servisu, saj vam lahko tako lahko najhitreje pomagamo pri obvarovanju vaših osebnih podatkov.


V kolikor opazite, da vaš Samsung ne deluje več s hitrostjo in odzivnostjo kot je nekoč nas obvestite in skupaj bomo našli rešitev.

Naši strokovnjaki bodo opravili temeljito diagnostiko vaše Samsung naprave in ustrezno ukrepali.

Samsung Galaxy

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Kolikšna je cena popravila telefona Samsung?

Cena samsung mobilnih naprav je odvisna od poškodbe ter rezervnih delov. Za točno ceno nas prosim kontaktirajte.

Koliko časa traja preden dobim nazaj svoj telefon?

Vsa dela so opravljena v roku 24h. Večina popravil pa je opravljenih od ene do dveh ur.

Ali poleg servisa mobilnih naprav servisirate tudi Samsung televizije?

Nažalost ne. Trenutno servisiramo samo mobilne naprave in prenosnike znamke Samsung.

Za hitro & kakovostno popravilo nas kontaktirajte